Friday, 30 December 2011

iz dan sedara

sambung yang tadi ...mamat tu sebenarnya abg f...... die adeq saudara iz dan abg kepada angoh........ takut  die bace dan bgthu org laen..kalo org tahu x ke malu tu hehe... yg baby e pulak duk maen pusing dan meroda satu rumah iz ....kadang2 kelakar jugak sbb  die wat kelakar killer2 hehe.............sok kami semua nak gi shopping dan berkemungkinan g umah  mok teh...jumpe sedara kat sane.... nty lagi bising lah.....harap bolrh jadi yang terbaik....

saje2

 hari ini  keluarga iz dari kampung datang rumah...best rumah jadi riuh ta.....pagi tadi gi sekolah...iz tengok kelas...
horrey dapat kelas SAINS seronok sangat...sbb citer2  iz nak  menjadi seorang doktor yang berjaya ... ok sampai sini je ade mamat menggangu....



Monday, 26 December 2011

Penghujung tahun 2011

tahun yang paling menyedihkan dan amat mengecewakan apabila iz cuma dapat 5A 3B je untuk PMR .rase kecewa sangat tzpi mesti ada sebab tuhan x bagi rezeki lapan a..mungkin iz ade buat dosa atau kesilapan....sebagai manusia mesti rasa agak kecewa munkin kurang usaha.memang kadang 2 rase diri mcm kurang sgt tapi semua perkara ada hikmah...yang buat kita sedih sebab mengecewakan umi dan abah dan adik yang tersyang ZAIM ...lepas ini iz akan berjanji akan usaha untuk SPM nanti...........tapi iz tak dapat tunai kan hajat si die.... itu pun buat iz rase bersalah...memang kite tidak perlu pikir bende yang da lepas...apapun x lame lagi akan masuk ke alam 2012 .............ucapan alwys smile and never give up ok ............fighthing.....

Wednesday, 7 December 2011

hai tidak banyak cerita nak di cerita kan tahu ada seorang lelaki nama dia kan..........ish dirahsiakan tapi nak tahu dia asyik paksa iz keluar ngan dia je bosan tol....sekarang tengok k-pop song hehe....rasa2 kan apa yang patut dilakukan masa cuti panjang ni hah???
hari tu baru balik bercuti...
best banyak pengalaman yang iz dapat seronok ....
 cume pargi Melaka ...
pastu kan iz dapat kawan baru seronok juga sebab banyak juga cerita yang diceritakan...kawan yang agak rapat ngan iz ialah perempuan iaitu  cik S...dia muda setahun daripada iz...
banyak yang dicerita kepada iz...hah nanti iz sambung ok...........

Saturday, 3 December 2011



to show some love <3

entahlah

memang x paham lelaki nie....orang da ckp x nak ..nak lah kan kesian permpuan yang kene paksa bukan nak salahkan lelaki tapi sebernanya ade sebab seseorang perempuan tu tolak pemintaan seorang lelaki walaupun itulah cinta si perempuan...jadi penyelesaian yang mudah setiap orang harus saling memahami.... so always smile<3

Friday, 2 December 2011

first blog

hai fist blog mesti  nak kenal kan diri iz ini bukan lah org yang pandai menaip dan bertulis..tapi mungkin first blog untuk permulaan kiranya mcm diari lah kan ...nak tahu kenapa iz suke letak tittle love smile :)   sebab bila kita senyum masalah dapat dikurangkan dan x perlu simpan di kepala nanti boleh wat kita gile hehe... lagipun kalo kita senyum pasti orang akan rase tenang dan senang berkawan ngan diri kite tapi x bermaksudlah kita kene senyum macam orang giler tapi x x pelah harap nty iz tulis blog nie citer2 best je hehe>>