Thursday, 3 December 2015

philophobia!!

philophobia?? 
meant fear to falling in love or emotional attachment.


              aku tasa yang aku takut nak bercinta tapi tahlah...aku sekarang rasa macam nak nangis , marah ,geram ....baru beberapa bulan aku menetap kat bumi pahang ni.. da rasa macam 2 perubahan...
and yes next year dah masuk new decades or second decades of my age.. macam 2 kitaorg belajar ..macam2 kawan yang kita jumpa...betul kata Teacher Noo... bila kita masuk je dunia universiti banyak benda berlaku ...selalunya benda yang kita taknak berlaku .. unexpected things/problem ....
betul2 member aku cakap mungkin aku takut tuk berkenalan or bercinta.. tapi i have not meet my pacemaker of my heart yang meng dup dap my heart cewahh...ke aku masih ingat kat dia......x penting sekrang aku nak belajar menuntut ilmu Allah...Allah sentiasa ada kan???... aku x perlu rasa macam ni ...ko yang terbaik UZMA YUSOF..... -UY- always smile-