Wednesday, 24 August 2016

percaya???

Assalamualaikum. Apa kabar?? Hehe  semakin meningkat dewasa banyak perkara yg mula buat kita tertanya  kenapa? Apa? And how??  SETIAP HARI perkara yg baru... Sekrg aku baru faham tak semua hati dan perkara akan berlaku macam yang kita nak.. Kadang kadang aku cuma berharp aku cuma percaya apa aku lihat, dengar dan terus percaya ..percaya... Aku. ..memang rasa serba salah mungkin.... Aku marah.. Jujur... Aku xnak semua benda ni berlaku... Betul memang no hate without a love.... Skrg mungkin proses tuk aku membesar dan belajar tentang kehidupan ...mungkin ade yg nampak kehidupan ni kejam.. Tapi percaturan Allah adalah terbaik... Kita  perlu percaya..... -keepsmile-

No comments:

Post a Comment